Een huis kopen of verkopen? Een huis huren of verhuren of een huis laten taxeren?
Vind hier meer informatie.

Het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning is niet iets dat je dagelijks doet. Het is dus niet zo vreemd dat je tijdens het proces tegen allerlei vragen aanloopt. Een NVM-makelaar kan de vragen waar je tegenaan loopt beantwoorden. De meest gestelde vragen heeft de NVM op een rij gezet.

een-huis-kopen-aankoopproces-in-acht-(8)-stappen-informatie-van-nvm-afdeling-haaglanden

Een huis kopen: het aankoopproces in 8 stappen

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning: van de zoektocht en de bezichtiging tot aan het onderhandelen en de overdracht. Hier vind je het volledige aankoopproces in 8 stappen en vind je diverse tips.

huis-verkopen-verkoopproces-in-zeven-(7)-stappen-informatie-van-NVM-Afdeling-Haaglanden

Je huis verkopen: het verkoopproces in 7 stappen

Tijdens de verkoop van een huis zijn er heel wat zaken waar je bij stil moet staan. Welke verkoopstrategie past het beste bij jouw huis? Hoe onderhandel je over de prijs? Wat zijn de valkuilen? Hier lees je het volledige verkoopproces in 7 stappen en vind je alles wat je moet weten over de verkoop van je huis.

een-huis-huren-huurproces-in-4-stappen-informatie-van-nvm-afdeling-haaglanden

Een huis huren: het huurproces in 4 stappen

Je bent op zoek naar een huurwoning, maar hoe pak je dit aan? Wij helpen je graag op weg en informeren je over het huurproces in 4 stappen.

huis-verhuren-verhuurproces-in-vier-(4)-stappen-informatie-van-NVM-Afdeling-Haaglanden

Een huis verhuren: het verhuurproces in 4 stappen

Je wilt jouw woning(en) verhuren, maar hoe pak je dit aan? Je doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving.

huis-appartement-woning-laten-taxeren-informatie-van-NVM-afdeling-Haaglanden

Woning laten taxeren

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Met een taxatie krijg je hier antwoord op